Mostra d’això és aquesta segona edició de l’Anuari d’Investigació, que recull aquests projectes d’investigació desenvolupats als diferents centres d’Art Dramàtic, Ceràmica, Dansa, Disseny i Música que constitueixen l’Institut. 

Al llarg del curs 2017/2018, s’han superat els 300 projectes d’investigació. A més a més, l’ISEACV ha estat reconegut com membre del Marc d’Investigació i Desenvolupament Tecnològic de la Comunitat Valenciana (MIDESTE), amb la qual cosa ja es pot integrar com membre actiu dins dels diferents plans d’investigació organitzats per els estaments públics. 

Des de la seua creació, l’ISEACV ha apostat molt seriosament per desenvolupar una tasca investigadora dins de les seues funcions, tal i com queda reflectit en la redacció dels seus estatuts. La introducció dins del sistema MIDESTE, la convocatòria d’ajudes econòmiques per als projectes d’investigació i el reconeixement del professorat com investigadors i avaluadors en projectes estatals, han posat l’ISEACV al nivell de l’excel·lència investigadora dins del camp artístic del panorama nacional. 

A la presentació del primer Anuari desitjava que “fora un punt de començament perquè els nostres investigadors i les nostres investigadores tingueren un espai on difondre la seua tasca, i continuar demostrant la seua qualitat investigadora, sobretot, oberta als estudiants”. Aquest desig s’ha fet realitat amb la segona edició de l’Anuari, demostrant que tot el personal que forma l’ISEACV vol i pot formar part d’un sistema investigador de qualitat, com correspon a una educació emmarcada dins l’Espai Europeu d’Educació Superior. Ara treballem  perquè els nostres governants ens ajuden a donar passos d’apropament cap al sistema universitar